Uuteen maksualustaan siirtyminen

24. syyskuuta 2020

Maksualustaintegraation pidennetty aikataulu

Aikataulumme korttimaksujen siirrosta vanhasta maksualustasta uuteen alustaan on pidennetty sinulle, jolla siirto on vielä kesken. Lisäaika on annettu siitä syystä, että sinä asiakkaanamme saisit mahdollisimman sujuvan sekä hyvän siirron.

Tavoitteemme on edelleen sulkea kaikkia korttimaksut vanhalla alustalla mahdollisimman pian, sillä se ei ole enää EU-direktiivin (PSD2) ja korttiyhtiöiden (EMV 3DS) vaatimusten mukainen turvallisemmista maksuista verkossa.

--------------------------------

4. elokuuta 2020

Korttimaksut sulkeutuvat vanhalla maksualustalla

Jos olet asiakkaamme etkä ehtinyt aloittaa maksualustavaihtoa ennen 30. kesäkuuta, ei maksuratkaisusi maksukorteille ole enää EU-direktiivin (PSD2) ja korttiyhtiöiden (EMV 3DS) vaatimusten mukainen turvallisimmista korttimaksuista verkossa. Siitä syystä joudumme sulkemaan maksuratkaisunne vanhalla maksualustalla pian.

Mikäli vaihdat uuteen maksualustaamme ennen 30. syyskuuta 2020 tulee maksuratkaisunne automaattisesti olemaan uuden säännösten mukainen ja toimimaan taas. Ohjeet miten pääset vaihtamaan maksualustanne uuteen, löydät alempana tältä sivulta.

Jos päätät olla vaihtamatta uuteen maksualustaamme ennen 30. syyskuuta 2020, tulee teidän korttimaksusopimuksenne meidän kanssa purkautumaan yleisten ehtojemme mukaisesti.

--------------------------------

17. kesäkuuta 2020

Oletko jo vaihtanut uuteen maksualustaamme?

Jos et, tulee sinun aloittaa maksualustanvaihto viimeistään 30. kesäkuuta. Emme tule sulkemaan korttimaksutapahtumiasi vanhalla maksualustalla vielä 30. kesäkuuta mutta jatkaaksesi palvelussamme, tulee sinun aloittaa integraatio uuteen alustaan viimeistään 30. kesäkuuta. Miten maksualustanvaihdos tehdään uudelle maksualustalle voit lukea alempana tältä sivulta.

--------------------------------

Olet ehkä jo lukenut kirjeen "Tärkeää tietoa maksupalvelujasi koskevista muutoksista"? Sitten tiedät jo, että sinun on siirryttävä maksujärjestelmämme uuteen alustaan ​​mahdollisimman pian, viimeistään 30. kesäkuuta 2020 mennessä. Kun olet tehnyt tämän, niin maksujärjestelmäsi täyttää EU-direktiivin (PSD2) ja korttiyhtiöiden (EMV 3DS) vaatimukset turvallisemmista verkkomaksuista.

Mitä sinun täytyy tehdä?

Se, kuinka siirryt uuteen maksualustaan, riippuu siitä, mikä integraatioratkaisu sinulla on nykyisessä järjestelmässäsi käytössä. Valitse sama ratkaisu, jota käytät nyt. Alta löydät lisätietoja kustakin ratkaisusta ja siitä, miten siirtyminen tapahtuu.

  • Integraatiomoduuli

Moduulimme/SDK:mme ovat kehitysvaiheessa ja emme tarjoa tukea kyseisiin versioihin. Koska moduuleita ei käytetä tuotannossa, ei niitä voi myöskään käyttää integraatiossa. Sen sijaan suosittelemme, että itse integroitte tai olette yhteydessä yhteistyökumppaneihimme avun saamiseksi. Tulevaisuudessa tulemme taas tarjoamaan tuettuja versioista moduuleista sekä SDK:sta.

Mikäli tarvitset apua oikean yhteistyökumppanin löytämisessä, ota yhteyttä move.to@swedbankpay.fi ja me autamme Sinua.

Suorasta integraatiosta löydät lisätietoja osoitteesta:
https://www.swedbankpay.fi/moveto/oma-integraatio
 

  • Kumppani

Napsauta tätä nähdäksesi luettelon kumppaneistamme. Eikö kumppanisi ole luettelossa? Ota yhteyttä osoitteeseen move.to@swedbankpay.fi ja me autamme sinua. Tekninen kumppanisi tekee yhdessä kanssamme alustan vaihdon puolestasi. Mikäli sinulla on kysyttävää uuteen alustaan siirtymisestä, ohjaathan ystävällisesti ne kumppanillesi.

  • Oma integraatio

Napsauta tätä lukeaksesi lisää omasta integraatiosta. Tarjoamme PHP:n ohjelmistokehityspaketteja (SDK) niille, jotka haluavat toteuttaa integraation itse.

  • Etkö ole varma, mitä ratkaisua käytät?

Jos et tiedä mitä ratkaisua käytät, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa move.to@swedbankpay.fi ja me autamme sinua.

Tarvitsetko apua?

Oletko asiakkaamme ja sinulla on kysyttävää uuteen maksualustaan siirtymisestä? Ota yhteyttä osoitteeseen move.to@swedbankpay.fi ja me autamme sinua.