Uuteen maksualustaan siirtyminen

Olet ehkä jo lukenut kirjeen "Tärkeää tietoa maksupalvelujasi koskevista muutoksista"? Sitten tiedät jo, että sinun on siirryttävä maksujärjestelmämme uuteen alustaan ​​mahdollisimman pian, viimeistään 30. kesäkuuta 2020 mennessä. Kun olet tehnyt tämän, niin maksujärjestelmäsi täyttää EU-direktiivin (PSD2) ja korttiyhtiöiden (EMV 3DS) vaatimukset turvallisemmista verkkomaksuista.

Mitä sinun täytyy tehdä?

Se, kuinka siirryt uuteen maksualustaan, riippuu siitä, mikä integraatioratkaisu sinulla on nykyisessä järjestelmässäsi käytössä. Valitse sama ratkaisu, jota käytät nyt. Alta löydät lisätietoja kustakin ratkaisusta ja siitä, miten siirtyminen tapahtuu.

  • Moduuli

Uusi maksualustamme tukee seuraavia lisäosia: WooCommerce. Uusi maksualustamme tukee WooCommerce- ja Magento2-moduuleja. Etsitkö toista moduulia? Ota yhteyttä osoitteeseen move.to@swedbankpay.fi ja me autamme sinua.

  • Kumppani

Napsauta tätä nähdäksesi luettelon kumppaneistamme. Eikö kumppanisi ole luettelossa? Ota yhteyttä osoitteeseen move.to@swedbankpay.fi ja me autamme sinua. Tekninen kumppanisi tekee yhdessä kanssamme alustan vaihdon puolestasi. Mikäli sinulla on kysyttävää uuteen alustaan siirtymisestä, ohjaathan ystävällisesti ne kumppanillesi.

  • Oma integraatio

Napsauta tätä lukeaksesi lisää omasta integraatiosta. Tarjoamme PHP:n ohjelmistokehityspaketteja (SDK) niille, jotka haluavat toteuttaa integraation itse.

  • Etkö ole varma, mitä ratkaisua käytät?

Jos et tiedä mitä ratkaisua käytät, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa move.to@swedbankpay.fi ja me autamme sinua.

Tarvitsetko apua?

Oletko asiakkaamme ja sinulla on kysyttävää uuteen maksualustaan siirtymisestä? Ota yhteyttä osoitteeseen move.to@swedbankpay.fi ja me autamme sinua.