Tietosuoja

Haluamme, että voit aina luovuttaa henkilötietosi turvallisesti PayEX Sverige AB:hen kuuluvalle Swedbank Pay. Jotta voimme tarjota palveluitamme, keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi osana liiketoimintaamme. Meille on tärkeää, että teemme tämän ottaen mahdollisimman hyvin huomioon yksityisyytesi ja että olet myös tietoinen oikeuksistasi meitä kohtaan ja siitä, miten voit käyttää oikeuksiasi.

Tietosi kuuluvat sinulle. Alta löydät tietoja siitä, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja PayExissä. Löydät myös tietoa siitä, mitä oikeuksia sinulla on, miten voit käyttää niitä ja miten voit ottaa yhteyttä tietosuojayksikköömme.

PayExin tietosuojakäytäntö

Oikeuksiesi käyttäminen

Jos sinulla on kysyttävää PayExin tavoista käsitellä henkilötietoja, voit osoittaa ne tietosuojayksiköllemme osoitteeseen privacy@payex.com. PayEx on myös nimennyt tietosuojavaltuutetun (Data Protection Officer). Saat häneen helpoimmin yhteyden osoitteessa dpo@payex.com.

Voit myös esittää kysymyksiä ja käyttää oikeuksiasi verkkolomakkeella, jonka löydät täältä.

Oikeutesi.

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) antaa sinulle useita oikeuksia.

Sinulla on muun muassa oikeus pyytää niin sanottu rekisteriote selvittääksesi, mitä sinua koskevia tietoja käsittelemme. Sinulla on myös oikeus saada itseäsi koskevat virheelliset tiedot oikaistuiksi ja joissakin tapauksissa saada henkilötietosi poistetuiksi.

Voit lukea lisää yksilöllisistä oikeuksistasi tietosuojakäytännöstämme ja tietosuojaviranomaisen verkkosivustolta täältä.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit tehdä sen täällä:  

Linkki lomakkeeseen, jolla voit käyttää oikeuksiasi

Voit myös pyytää rekisteriotteita ja lähettämällä pyynnön PayEx Suomi Oy:lle osoitteeseen: PayEx Suomi Oy, tietosuojavastaava, Askonkatu 9, 15100 Lahtis, Box 178.