Maksujen vastaanotto verkkokaupassa

Nykyään on helpompaa kuin koskaan tavoittaa asiakkaita kaikkialla maailmassa tuotteiden ja palveluiden avulla. Autamme sinua vastaanottamaan maksut riippumatta siitä, missä asiakkaasi ovat.

Räätälöidyt ratkaisut verkkokaupallesi 

Jos haluat veloittaa asiakkaidesi maksut verkossa ja haluat muokata asiakaskokemusta koko prosessin ajan, autamme sinua löytämään oikean ratkaisun. Verkkomaksupalvelumme (kutsutaan joskus lyhenteellä PSP tai Payment Service Provider) avulla voit valita sinulle ja asiakkaillesi parhaiten sopivimmat maksutavat. Voit lisäksi räätälöidä maksusivuston ulkoasua sekä maksukokemusta haluamallasi tavalla. 

Autamme sinua verkkokaupan kassan kanssa, jonka asiakas näkee sivustollasi maksaessaan, mutta myös taustalla olevien asioiden kanssa. Huolehdimme esimerkiksi asiakkaan kortin hyväksymisestä ja että korttioston rahat siirtyvät nopeasti tilillesi.

Vakaan turvallisuuden ja nopeuden lisäksi verkkomaksupalvelumme voi myös tukea tilauksia, yhden klikkauksen maksuja, kanta-asiakasohjelmia ja muita juuri sinun yrityksellesi sopivia erikoisominaisuuksia. Saat luonnollisesti tukea koko prosessin ajan.

Miten haluat vastaanottaa maksut?

Verkkomaksupalvelumme tukee seuraavia maksuja

Kortti

Verkkopankit

Mobile Pay

Oletko valmis aloittamaan?

Ota meihin yhteyttä jo tänään, jos haluat kuulla lisää siitä, mitä voimme tehdä juuri sinulle ja yrityksellesi. Katsomme, mitä tarpeita sinulla ja asiakkaillasi on ja löydämme teille oikeat ratkaisut.

Tietosi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä on Swedbank Payn tietosuojalausunnossa