Maksujen vastaanotto myymälässä

Onko sinulla myymälä tai ravintola, jonne asiakkaasi tulevat, tai menetkö itse heidän luokseen? Tulevatpa asiakkaasi sinun luoksesi tai sinä heidän, autamme sinua veloittamaan maksut paikan päällä.

Vastaanota korttitapahtumat siellä missä asiakkaasi ovat

Kortilla on helppo maksaa. Siksi haluamme tehdä korttimaksun vastaanottamisen yhtä helpoksi, riippumatta siitä, miten kohtaat asiakkaasi. Sinulla voi olla kiinteä maksupääte, jolle asiakkaat tulevat, tai menet itse heidän luokseen myymälässä tai ravintolassa. Liikut ehkä jopa eri paikkoihin ja tapaat asiakkaitasi erilaisissa paikoissa.

Miten tahansa teetkin myyntiä, meillä on sinulle sopiva maksupääte. Ota yhteyttä ja kerro meille, miten työskentelet tai haluat työskennellä, ja löydämme yhdessä parhaan ratkaisun sinulle ja asiakkaillesi.

Rahat korttitapahtumista tilillesi

Itse oston lisäksi autamme sinua myös taustalla tapahtuvien asioiden kanssa. Huolehdimme muun muassa siitä, että asiakkaan kortti hyväksytään ja että korttimaksun rahat siirtyvät tilillesi mahdollisimman nopeasti korttimaksujen lunastuksen kautta. 

Oletko valmis aloittamaan?

Ota meihin yhteyttä jo tänään, jos haluat kuulla lisää siitä, mitä voimme tehdä juuri sinulle ja yrityksellesi. Katsomme, mitä tarpeita sinulla ja asiakkaillasi on ja löydämme teille oikeat ratkaisut.

Tietosi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä on Swedbank Payn tietosuojalausunnossa