Maksuratkaisut yrityksellesi

Alustallamme, joka on suunnattu kaupoille ja verkkokaupoille, saat kaiken mitä tarvitset, jotta voit vastaanottaa maksuja sujuvasti asiakkailtasi, olinpaikasta riippumatta.

Kaikki mitä tarvitset maksun vastaanottamiseen

Tuotteidemme ja palvelujemme avulla voit helposti vastaanottaa asiakkaidesi maksut. Autamme sinua sekä käytännön asioissa, kuten oikeat laitteet ja ohjelmat, mutta myös kaikessa oston takana tapahtuvassa. Huolehdimme esimerkiksi siitä, että korttimaksun rahat siirtyvät tilillesi. 

Maksujen vastaanotto verkkokaupassa

Kohtaatko asiakkaasi verkkokaupan, verkkosivuston tai sovelluksen kautta? Autamme sinua vastaanottamaan verkkomaksut turvallisesti ja saumattomasti suosituimmilla maksutavoilla - riippumatta siitä, missä päin maailmaa asiakkaasi ovat.

Lue lisää verkkomaksujen vastaanottamisesta

Maksujen vastaanotto myymälässä

Onko sinulla myymälä, ravintola tai muu paikka, jossa haluat veloittaa maksut asiakkailtasi? Autamme sinua maksupäätteiden, korttimaksujen lunastuksen ja kaiken muun kanssa, jota tarvitset päästäksesi alkuun.

Lue lisää maksujen vastaanottamisesta myymälässä

Rahat korttiostoksista tilillesi

Jos haluat tarjota asiakkaillesi sujuvan maksutapahtuman riippumatta siitä, missä he ovat ja varmistaa, että rahat tulevat nopeasti tilillesi, korttimaksujen lunastuksemme sopii sinulle.

Onko sinulla asiakkaita sekä myymälässä että verkkokaupassa?

Nykyään monet yritykset toimivat sekä myymälässä että verkkokaupassa. Jos yrityksesi on yksi niistä, sinun on voitava veloittaa maksut molemmissa tapauksissa. Ota yhteyttä meihin ja löydämme ratkaisun, jonka avulla on yhtä helppo veloittaa maksut, missä tahansa asiakkaasi ovatkaan.

Ota yhteyttä meihin

Oletko valmis aloittamaan?

Ota meihin yhteyttä jo tänään, jos haluat kuulla lisää siitä, mitä voimme tehdä juuri sinulle ja yrityksellesi. Katsomme, mitä tarpeita sinulla ja asiakkaillasi on ja löydämme teille oikeat ratkaisut.

Tietosi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä on Swedbank Payn tietosuojalausunnossa