Korttimaksujen lunastus

Jos vastaanotat korttimaksuja, voit kasvattaa myyntiäsi samalla kun asiakkaasi saavat hyvää palvelua. Olet myös mukana vähentämässä käteisrahan määrää yhteiskunnassa, mikä on hyvä sekä ympäristön että turvallisuuden kannalta.

Korttiostoksista tilille siirrettäviin rahoihin

Kortilla on helppo maksaa. Meidän mielestämme korttimaksujen vastaanottamisen pitää olla yhtä helppoa. Mitä ja miten myytkin, Swedbank Pay:n avulla voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa kortilla ja luottaa siihen, että saat ostoksen rahat tilillesi nopeasti. 

Jotta voit veloittaa korttimaksut myymälässä tai verkossa, sinun on myös lunastettava itse korttiostos rahaksi tilillesi. Tarvitset siksi sopimuksen korttimaksujen lunastamisesta. Swedbank Pay tarjoaa korttimaksujen lunastuksen kaikissa tilanteissa ja tekee sinulle helpoksi veloittaa korttimaksut maailman suurimpien korttien myöntäjien, kuten Visa, MasterCard, American Express ja monien muiden myöntämillä korteilla. Voit lisäksi veloittaa maksut asiakkailta ympäri maailmaa ja tarjota heille mahdollisuuden maksaa eri valuutoissa. 

Swedbank Pay tarjoaa korttimaksujen lunastuksen: 

  • Online (verkkokaupassa) 
  • Maksupäätteissä 
  • Maksuautomaateissa 

Korttimaksun lunastuksen voit ostaa erillisenä palveluna tai yhdessä jonkun muun tuotteemme kanssa.

 

Tuetut kortit

Swedbank Pay tukee seuraavia kortteja. 

  • VISA 
  • Mastercard
  • American Express
  • JCB
  • UnionPay
  • ja monia muita 

Missä kohtaat asiakkaasi?

Riippumatta siitä, ostavatko asiakkaasi sinulta kaupassa, verkossa, myyntiautomaatissa tai muulla tavoin, voit tarjota heille sujuvan korttimaksun. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun. 

Hallitse korttimaksujen lunastus Accessilla

Asiakkaana, jolla on korttimaksujen lunastus Swedbank Pay:lla, pääset käsiksi myös Accessiin, ilmaiseen verkkopalveluun, jossa voit helposti tarkastella ja hallinnoida korttimaksuja ja veloituksia. Siellä voit lisäksi vastaanottaa asiakirjoja sähköisesti postin sijasta, mikä säästää aikaa ja on ympäristöystävällistä. 

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Maksupalveludirektiivistä (PSD2)

Olet ehkä kuullut PSD2:sta, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Lue kysymykset ja vastaukset, jos haluat lisätietoja EU:n maksupalveluja sääntelevästä direktiivistä ja siitä, miten se vaikuttaa sinuun. 

Kysymyksiä ja vastauksia PSD2:sta