Tietoa Swedbank Pay:sta

Swedbank Pay tarjoaa turvallisen ja helpon tavan maksuille, jossa kauppias ja ostaja kohtavat, kaupassa sekä verkossa.

Luotu ajatuksella 

Swedbank on jo 200 vuoden ajan mahdollistanut ihmisten, yritysten ja yhteisöjen kasvun. Emme olisi voineet tehdä sitä varmistamatta samalla, että ihmiset, yritykset ja yhteisöt, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voivat luottaa jokaiseen vaiheeseen.  

Nyt kun yhä suurempi osa kaupankäynnistä siirtyy verkkoon, olemme sitoutuneet takaamaan sekä ostajille että myyjille saman turvallisuuden kuin olemme aina tehneet. Tämä tarkoittaa sitä, että käsittelemme tietoja turvallisesti, mutta myös sitä, että olemme vastuullisia tarjotessamme maksupalveluja emmekä esimerkiksi kannusta loppuasiakkaitamme ottamaan luottoja, joita heillä on vaikeuksia maksaa takaisin. 

Sinulle, jolla on myymälä, meillä on valmiita kokonais- että räätälöityjä ratkaisuja maksujen veloittamiseen asiakkailtasi, tietenkin meidän osaavalla tuella integraatiosta ostotapahtumaan. Tämä pätee, onpa sinulla kivijalkamyymälä, verkkokauppa tai molemmat. 

Swedbank Pay on osa PayEx Sverige AB:ta.

Helppo aloittaa

Haluamme, että kauppiaana sinun on yhtä helppoa veloittaa maksut Swedbank Paylla kuin yleensä. Siksi olemme kehittäneet ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille, jotta voit tarjota asiakkaillesi turvallisia ja helppoja maksutapoja.

Lue lisää tarjouksestamme

Tarvitsetko apua?

Käytätkö jo jotakin tuotettamme tai palveluamme myymälässä ja tarvitset apua niiden kanssa? Ota yhteyttä yritystukeen, niin autamme sinua saamaan vastaukset kaikkiin kysymyksiin – isoihin ja pieniin! 

Ilmiantomenettely

Jos epäilet riskejä tai muita väärinkäytöksiä Swedbank Payssa, voit ilmoittaa epäilyistäsi ilmiantomme kautta.