Swedbank Paysta

Meistä

Ratkaisuamme turvalliseen ja helppoon maksamiseen kutsutaan nimellä Swedbank Pay, jossa myyjä ja ostaja kohtaavat – sekä myymälässä että verkkokaupassa.


Luotu ajatuksella 

Swedbank on jo 200 vuoden ajan mahdollistanut ihmisten, yritysten ja yhteisöjen kasvun. Emme olisi voineet tehdä sitä varmistamatta samalla, että ihmiset, yritykset ja yhteisöt, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voivat luottaa jokaiseen vaiheeseen.  

Nyt kun yhä suurempi osa kaupankäynnistä siirtyy verkkoon, olemme sitoutuneet takaamaan sekä ostajille että myyjille saman turvallisuuden kuin olemme aina tehneet. Tämä tarkoittaa sitä, että käsittelemme tietoja turvallisesti, mutta myös sitä, että olemme vastuullisia tarjotessamme maksupalveluja emmekä esimerkiksi kannusta loppuasiakkaitamme ottamaan luottoja, joita heillä on vaikeuksia maksaa takaisin.

 

Niin ostajille kuin myyjille

Riippumatta siitä, kummalla puolella kassaa seisot, Swedbank Payn käyttämisen tulee olla helppoa. Kun yksityishenkilönä käytät Swedbank Payta, voit maksaa sinulle sillä hetkellä sopivalla tavalla. Voit myös halutessasi tallentaa tietosi ja tehdä tulevat ostokset sujuvammin. 

Sinulle, jolla on myymälä, meillä on valmiita kokonais- että räätälöityjä ratkaisuja maksujen veloittamiseen asiakkailtasi, tietenkin meidän osaavalla tuella integraatiosta ostotapahtumaan. Tämä pätee, onpa sinulla kivijalkamyymälä, verkkokauppa tai molemmat. 

Swedbank Pay on osa PayEx Sverige AB:ia.

Lehdistötiedotteet ja uutiset

Uutiset, lehdistötiedotteet ja lehdistön yhteydenotot löytyvät meidän uutissivustoltamme Cision.

Yhteyshenkilö lehdistölle

Maria Frändegård

+46 709 18 70 18

Helppo aloittaa

Haluamme, että kauppiaana sinun on yhtä helppoa veloittaa maksut Swedbank Paylla kuin yleensä. Siksi olemme kehittäneet ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille, jotta voit tarjota asiakkaillesi turvallisia ja helppoja maksutapoja.

Lue lisää tarjouksestamme

Kaikkien käytettävissä

Sinun ei tarvitse olla Swedbankin asiakas käyttääksesi Swedbank Payta. Oletpa minkä pankin asiakas tahansa, voit maksaa kauttamme.

Lue lisää Swedbank Paysta kuluttajille

Tarvitsetko apua?

Käytätkö jo jotakin tuotettamme tai palveluamme myymälässä ja tarvitset apua niiden kanssa? Ota yhteyttä yritystukeen, niin autamme sinua saamaan vastaukset kaikkiin kysymyksiin – isoihin ja pieniin!