PayEx AB:n sisäinen ilmiantoprosessi

PayEx on ottanut käyttöön sisäisen ilmiantoprosessin (whistleblowing) havaitakseen ja käsitelläkseen toimintaamme liittyviä riskejä ja epäsäännöllisyyksiä. Lue, kuinka voit raportoida mahdollisista riskeistä ja väärinkäytöksistä.

Toimintaamme ja käyttäytymistämme leimaa aina arvomme: avoin, vaivaton ja välittävä. Kaikelle toiminnallemme on tunnusomaista korkea eettinen standardi, jossa arvioimme eettisten normiemme ja lähestymistapamme perusteella jokaisen liiketapahtuman, liikesuhteen ja toiminnon.

On tärkeää, että riskit ja sääntöjenvastaisuudet havaitaan ja niihin puututaan. Konsernille on perustettu sisäinen ilmianto (whistleblowing) -prosessi, jossa työntekijämme ja muut sidosryhmämme voivat avoimesti tai nimettömästi ilmoittaa mahdollisista tai todellisista väärinkäytöksistä tai ulkoisten ja sisäisten sääntöjen tai määräysten noudattamatta jättämisestä (mukaan lukien ihmisoikeudet ja ympäristökysymykset).

Mitä voidaan raportoida?

Jos epäilet riskejä, sääntöjenvastaisuuksia tai vastaavia PayExillä, on tärkeää, että siitä ilmoitetaan sisäisen ilmiantoprosessimme (whistleblowing) kautta. Sinulla ei tarvitse olla todisteita ilmoittaaksesi epäilystäsi, mutta kaikki viestit tulee ilmoittaa hyvässä tarkoituksessa.

Asiakkaiden valituksia tai henkilökohtaisiin riita-asioihin liittyviä asioita ei tule raportoida ilmiantoprosessimme kautta.

Lue enemmän asiakaspalauteprosessista osoitteessa swedbankpay.fi

Lähetä raportti (whistleblowing)

Voit raportoida epäilyksesi avoimesti tai nimettömästi. Kannustamme raportoimaan omalla nimellä ja yhteystiedoilla. Kaikki raportit ja viestit käsitellään erittäin luottamuksellisesti.

Klikkaa alla olevaa linkkiä lähettääksesi raportin:

Klikkaa tästä aloittaaksesi raportointiprosessin

Mikäli raporttisi koskee PayEx Chief Compliance Officeria, Chief Risk Officeria, toimitusjohtajaa tai muuta yrityksen johdossa työskentelevää henkilöä, lähetä raportti Group Internal Auditin johtajalle. Valitse linkki alta:

Aloita raportointiprosessi tästä

Raportoinnilla ei ole negatiivisia vaikutuksia työsuhteeseesi tai kohteluusi työpaikalla.

Ulkoinen raportointi

Kannustamme raportoimaan epäilyksesi PayExin sisäisen ilmiantoprosessin kautta, mutta voit raportoida myös suoraan viranomaisille finanssivalvontaan tai tietosuojavaltuutetulle.

Finanssivalvonta

Tietosuojavaltuutetun toimisto