Suojaa verkkokauppasi 3DSecuren avulla

Jos sinulla on verkkokauppa, on aina olemassa vaara, että kaupassasi tehdään vääriä tilauksia ja muita petoksia. Yksi tärkeimmistä työkaluista tämän riskin minimoimiseksi on 3DSecure.

Riskinvähennys 3DSecurella 

3DSecure on tietoturvastandardi, jota käytetään tunnistamaan korttimaksuja verkossa tekevät asiakkaat. Kun käytät 3DSecurea verkkokaupassasi, se suojaa vilpillisiltä korttitapahtumilta ja vähentää vilpillisistä korttiostoista seuraavaa taloudellista riskiäsi. Tätä kutsutaan riskinvähennykseksi. 

Suoja tarkoittaa, että tietyissä tapauksissa kortinmyöntäjällä ei ole oikeutta takaisinveloittaa vilpillisiä tapahtumia, kun olet yrittänyt tunnistaa kortinhaltijan 3DSecurella. Toisin sanoen huijareiden on vaikeampi tehdä vääriä ostoksia kaupassasi.

Miten saan 3DSecuren verkkokauppaani? 

Saat verkkokauppaasi 3DSecuren toimimalla seuraavasti: 

  • Allekirjoita sopimus maksuvaihteen (PSP) kanssa ja lunastussopimus, joka tukee 3DSecurea. 
  • Hanki ohjelmisto, joka pystyy käsittelemään tarvittavat haut Mastercardin ja Visan palvelimille. 
  • Sinulla on oltava tuki 3DSecuren sekä vanhalle (3DS 1.x) että uudelle (EMV 3DS) versiolle. 
  • Laita verkkokauppaasi näkyville Mastercardin ja Visan logot. 

Maksuvaihteesi auttaa sinua tekemään kaiken tämän. 

Muista, että kortinmyöntäjällä on edelleen oikeus takaisinveloittaa maksutapahtumia muista syistä, esimerkiksi jos korttipetoksia on paljon, kortinhaltija väittää, ettei hän ole saanut tilaamaansa tuotetta tai kun ostoasiakirjat ja kuitin tiedot ovat puutteellisia. Jos sinulla on kanssamme lunastussopimus, voit lukea sen liitteestä tarkempia tietoja ostoasiakirjoja ja kuitin tietoja koskevista vaatimuksista. 

Mastercard ja Visa 

Jos verkkokauppasi tukee sekä EMV 3DS- että 3DS 1.x -versioita, riskinvähennys koskee kaikkia Mastercard-, Maestro- ja Visa-kortteja. Riittää, että olet yrittänyt tunnistaa asiakkaan Mastercardin tai Visan protokollan mukaisesti 3DSecurella, jotta riskinvähennys on voimassa. 

Kysyttävää?

Jos haluat lisätietoja verkkokauppasi suojaamisesta 3DSecurella tai haluat Swedbank Payn maksuvaihteeksesi, ota yhteyttä tukeemme.