Toimet koronaviruksen takia

Koronaviruksen leviäminen on koetellut meitä aivan kuten kaikkia muitakin. Olemme koostaneet tänne toimemme ja niiden vaikutukset liiketoimintaamme ja asiakkaisiimme.

Jatkamme toimituksia ja kaikkien asiakkaidemme tukemista. Olemme tavoitettavissa tavalliseen tapaan puhelimitse ja sähköpostitse, ja tähän mennessä olemme ryhtyneet seuraaviin toimiin:

  • Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja noudatamme markkina-alueidemme viranomaisten neuvoja Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.
  • Arvioimme tilannetta ja ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin. Lähtökohtana on kriisisuunnitelma, jonka tarkoituksena on minimoida häiriöt järjestelmiimme. Tiimimme ovat valmistautuneet pitämään järjestelmämme käynnissä myös pienemmällä työntekijämäärällä.
  • Kaikki työntekijät, jotka palaavat riskialueelta tai jotka ovat kontaktissa virukselle altistuneeseen henkilöön, ovat karanteenissa 14 päivää.
  • Olemme peruneet kaikki fyysiset kokoukset ja korvaamme ne mahdollisuuksien mukaan verkkokokouksilla.
  • Olemme osa Swedbank-konsernia ja noudatamme siksi Swedbankin ohjeita ja päätöksiä tässä asiassa.

Teemme kaikkemme täyttääksemme tarpeesi ja tuemme sinua parhaan kykymme mukaan näinä haastavina aikoina. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Onko sinulla maksupääte meiltä? Lue täältä, miten se puhdistetaan oikein.